Gelukkig hebben we de foto’s nog

“Heb je ook zin in een goeie fruits de mer?”, vraagt mevrouw Omta (ze kent mijn enthousiasme voor een flinke schotel op ijs gekoelde zeevruchten), “Zullen we een paar dagen kamperen in Audressselles!”

Audresselles is het Noord-Franse kustplaatsje waar we met regelmaat heen gaan. Omdat zoiets past in ons autistisch universum: je weet wat je er kunt verwachten (boeiende kust, ontspanning, lekker eten en ledigheid) en we zijn er binnen drie uur rijden. Dat had allemaal deze dagen moeten gebeuren. Maar het regent snoeihard in Audresselles en er staat een stevige wind. Niet echt kampeerweer. We besluiten thuis te blijven. Ook niets mis mee: tussen de hoosbuien door hebben we uitzicht op een schitterende, lentegroene tuin. Die zeevruchten eten we morgenavond, in Yerseke. De tafel is gereserveerd. Op de foto de zeekant van Audresselles, met op de voorgrond een mosseltapijt.

Dit bericht is geplaatst in Foto met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie