Ha, een nieuw record!

Danny en ik maken samen Goestig. Iedere dag een reportage. Meestal zijn we solo op pad, heel soms samen. Bijvoorbeeld wanneer een van ons gaat presenteren. Maar doorgaans dus alleen. En dat gaat prima. Maar het komt ook voor dat we geen tijd hebben of een onderwerp ons op het laatste moment uit de vingers glipt. Daarvoor hebben we doorgaans wel wat achter de hand. Meestal iets met muziek.

Vandaag heb ik goede zaken gedaan. Tijdens Veste Muziek treden artiesten op in tuinen en woningen rondom de mooie Goese Veste. In twee uur nam ik 23 reserve-video’s op. Een koor, pop, Zeeuwse luisterliedjes en twee blues spelende mannen. We kunnen even vooruit! Mijn oude record stond op 11 reportages op 1 dag. En dat allemaal met de standaard iPad die belichting en geluid volautomatisch regelt. De heren in de video spelen Wallflower, van Bob Dylan.

Dit bericht is geplaatst in Goes, Werk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie