DAAR ZIJN WE WEER!

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, oceaan, wolk, huis, buiten en natuur

Audresselles is onze favoriete bestemming voor een prikkelarm verblijf: wat je er krijgt, is wat je verwacht. Mooie kust, glooiende binnenlanden, heerlijk eten en desgewenst totale ledigheid. Telkens als mevrouw en meneer Omta in het Noord-Franse vissersdorp zijn kijken we verlekkerd naar L’Opale, een natuurstenen vakantiewoning met zicht op zee.

Deze week voelen we ons bofkonten. L’Opale was nog te huur en zeven dagen er tussenuit paste in ons beider agenda’s. Het interieur voldoet aan de verwachtingen, over de afwerking is goed nagedacht. We koken in een walking kitchen, zo groot.

Het is rustig op het strand want ook hier buiten het seizoen. Vandaag een stormachtige wind. Hond Mo, onze notoire wegloper, leeft zich uit op de strandjes en tussen de rotsen.

Poes is ook mee, zo hoogbejaard als ze is. Soms maakt ze een behoorlijk demente indruk maar ze had als eerste de zegeningen van de vloerverwarming door. Thuis trekt ze zich terug op de bovenverdieping, hier ligt ze op schoot of achter de bank.

Gisteren bij een visboer voor een paar dagen coquilles gekocht en gamba’s in verschillende maten (de grootsten zijn bijna van het formaat kreeft, zag ze niet eerder).

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, menigte, lucht en buiten

Dit bericht is geplaatst in Privé met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie