Ja, ik stop met Goestig

Na de kerstvakantie begin ik aan een nieuwe klus. Ik ga een paar dagen in de week bewoners van de Rotterdamse wijken Feijenoord, Kop van Zuid en Noordereiland helpen met het draaiende houden en verder ontwikkelen van Het Hefpark. Voor mij een droomklus omdat veel van wat mij boeit er samenkomt: een bewonersinitiatief, groen, evenementen, rafelrandburgers, televisie maken, vanzelfsprekende multiculti, pionieren, een toplocatie (onderaan de Hefbrug), de mooiste stad van Nederland & veel mensen een plezier doen.

Maar ik moet ook kiezen. Want zo’n mooie klus in Rotterdam is niet te combineren met de dagelijkse verantwoordelijkheid voor een lokaal videostation. Goestig pakt daarom vandaag uit met ‘groot nieuws’: mijn vertrek bij de Goese iPad-televisie. Een afscheidsinterview over vier jaar experimenteren met de iPad, het Hefpark, lessen trekken en uitdagingen.

Dit bericht is geplaatst in Goes, Rotterdam, Werk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie