BEDANKT! OOK NAMENS MEVROUW OMTA

 

Zo, de tweede van de zes chemokuren zit er op. Vanochtend de laatste vier pillen geslikt. Nu een week chemovrij. Omdat mijn immuunsysteem deze week minder kwetsbaar is, zit de komende week volgepland met bezoekjes en een eerste werkafspraak voor mijn raadswerk (dat ik zo lang als mogelijk wil blijven doen).

Na de eerste kuur (te hoge dosis chemo) was de tweede een appeltje-eitje. Nauwelijks bijwerkingen, mijn eetlust is terug, slapen gaat goed (ongetwijfeld ook door de gedoneerde THC-olie, twee druppels zijn afdoende), ik was de hele periode vooral uit bed en doe weer lichte werkzaamheden in tuin en huis. Braaf werk ik dagelijks de oefeningen af die de fysio-aan-huis aanraadde. Ik merk dat ik fysiek sterker wordt, stapje na stapje neemt mijn lichaamsgewicht wat toe.

Mevrouw Omta en ik zijn erg blij en vaak ook verrast door alle prettige aandacht die digitaal, door de voordeur en via de brievenbus binnenkomt. Zoals deze: “We hopen dat jullie wat meer tijd krijgen om gewoon te doen wat jullie altijd deden”, dat is ongeveer de essentie van wat we proberen. De honderden brieven, briefjes, appjes, bloemen, fruitmanden, kaarten, reacties en kattebelletjes doen ons erg goed. Het is te veel om iedereen persoonlijk te bedanken, dus dat doe ik hier. Ook namens mevrouw Omta. Dikke 💋 voor al jullie bijval! Het is echt top.

 

Dit bericht is geplaatst in Mevrouw Omta, Privé met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie