LOUWS IN DA HOUSE


Er zijn ergere dingen in de wereld maar toch was het even zoeken voor mevrouw en meneer Omta hoe vandaag onze elfde huwelijksverjaardag te vieren. Zonder Corona waren we aangeschoven in een van de geweldige restaurants die Goes rijk is. Met Corona werd het een uitdaging.

Gelukkig is er Michel Louws, chefkok in de Vlissingse Lasloods. We aten 1 keer eerder bij hem, toen hij in Het Veerhuis (bijna bij ons om de hoek) een ster bij elkaar had gekookt. Het was een onvergetelijke avond, ook omdat we voor het eerst in een restaurant met Michelinster aten. Zijn tartaar van rauwe makreel en radijs probeerden we thuis na te maken. We kwamen – na herhaalde pogingen – aardig in de buurt maar zo goed als in Het Veerhuis werd het niet.

Vanmiddag begonnen de feestelijkheden op het Vlissingse strand. Met een kroket van het aanpalende cafetaria. Daarna door naar De Lasloods waar Louws nu de scepter zwaait. We haalden, in de drive thru, een pakket op met een negengangen thuisdiner en twee flessen heerlijke wijn. Wat er thuis aan gedaan moet worden is overzichtelijk.

We hebben nog twee nagerechten te gaan, maar tot nu was het een topmaaltijd. Thuis eten is zo een feestje. En bevalt ons misschien wel meer dan uit eten gaan.

Dit bericht is geplaatst in Mevrouw Omta, Privé met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord