SOMS ZIT HET MEE


Ik geloof niet dat ik een erg gelukkige hand heb waar het om loterijen gaat. Er staat me iets van bij dat ik ooit 5 euro verdiende in de Staatsloterij. Woog niet op tegen de inzet.

Dan is de Postcodeloterij een trefzekerder route.

Maar die heeft weer als nadeel dat de ontvangsten slechts heel marginaal bijdragen aan mijn gokkersgeluk. Jaarlijks verdwijnt de postcode-agenda gelijk in de oudpapierbak. De kerstster die we deze week van de Postcodeloterij ontvingen had wat mij betreft ook de kliko in gekund maar mevrouw Omta besloot het ding in elkaar te zetten en een plek in huis te geven. Zo hebben de Omta-tjes voor het eerst een kerstversiering in huis. Ik kan het maar net dulden.

Maar deze week veranderde alles.

De Goese middenstand pakte uit en riep Goesenaren op iemand te nomineren voor een cadeau. Lydia deed dat en nomineerde mij: “Als voormalig cineast van Goestig en Cineac Oud-Sabbinge heeft hij lange tijd veel mooie beelden vastgelegd en dus dit boek over Hitchcock wel verdiend”.

En hosternokke, wie stond er net met mondkapje op aan de voordeur? Lydia. Met een 650 pagina’s dik boek over de grote meester van de suspense. Eindelijk eens wat substantieels gewonnen! Lydia en Anthoni (van boekhandel De Koperen Tuin): bedankt! ♥️

 

Dit bericht is geplaatst in Goes, Mevrouw Omta, Privé met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie