PAUZENUMMER

Digitaal vergaderen biedt nieuwe mogelijkheden. Tussen commissievergaderingen van de Goese raad zit vaak een pauze. Ik ben de tijd gaan vullen met muziek. Wiert als DJ, wie had dat gedacht. Het leidde zelfs tot een verzoeknummer. Een van de luisteraars verzocht om een opname van het prachtige Marcussen-orgel in de Grote Kerk van Goes. Geen probleem. Doen we.

Als ik een dubversie van Doe Maar’s ‘Is dit Alles?’ draai, klinkt uit de SGP-CU hoek van het scherm: “Dat doet me denken aan de Koepoort”. Daar zit een van de twee coffeeshops die Goes rijk is.

In de laatste raadsvergadering van 2020 horen de aanwezigen in de Teams-bijeenkomst tijdens een schorsing: “Take a look at your self, take one big look at your self”. Leek me wel toepasselijk met al die kleine hoofdjes op het scherm.

“Wat draaide je voor muziek?”, informeert een thuisluisteraar de volgende dag. Het was Jazzmatazz, een “experimental fusion of hip-hop and jazz”. Gewoon, omdat het kan in de Goese raad.

Dit bericht is geplaatst in Goes, Privé, PvdA met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord