ALLES DOET HET NOG


Ben weer onder de mensen. Vorige week dinsdag een middag aan het chemo-infuus gelegen in het Goese ziekenhuis. Daarna naar huis en afwachten, voorzien van een map met zeven pagina’s mogelijke bijwerkingen en wat dan te doen. Het was overzichtelijk. Wat buikpijn, pijn in de zij, misselijkheid, maagzuur, brak als op de ochtend na een nacht feesten. Afgelopen nacht de spectaculaire afsluiting: oxiderend reetzweetzuur mega XL de Luxe. Vanmiddag aan de arm van mevrouw Omta hond Mo uitgelaten.

Aan een nieuwe ronde chemo gaat een lang gesprek met een oncologisch verpleegkundige vooraf. Onder andere over die bijwerkingen. Noch zij, noch de zeven pagina’s informatie benoemden wat me de avond na het infuus overkwam: een reeks erecties die aanhield tot de volgende middag. Nu wist ik dat alles het nog doet maar dit was ongekend. Voelde me een dag weer een zestienjarige. Op naar de volgende chemokuur, over twee weken. Heb er nu al zin an.

Dit bericht is geplaatst in Foto, Mevrouw Omta, Privé met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord